NCERT Class 11-Math's: Chapter –13 Limits and Derivatives Part 12

Get top class preparation for IMO Class-11 right from your home: fully solved questions with step-by-step explanation- practice your way to success.

Download PDF of This Page (Size: 116K)

Question 57:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 58:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 59:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 60:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 61:

is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 62:

is

(A)

(B)

(C)

(D) None of these

Answer: (B)

Question 63:

If , where[.]denotes the greatest integer function,

Then is equal to

(A)

(B)

(C)

(D) None of these

Answer: (D)

Question 64:

(A)

(B)

(C) Does not exist

(D) None of these

Answer: (C)

Question 65:

Let the quadratic equation whose roots are and is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Developed by: