NCERT Class 11-Math's: Chapter –13 Limits and Derivatives Part 13

Get top class preparation for IMO right from your home: fully solved questions with step-by-step explanation- practice your way to success.

Download PDF of This Page (Size: 128K)

Question 66:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 67:

Let is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 68:

If then at is

(A) (1)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 69:

If then is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 70:

If then is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 71:

If at is

(A)

(B)

(C)

(D) Does not exist

Answer: (A)

Question 72:

If then at is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 73:

If , then is equal to

(A)

(B)

(C) Done not exist

(D)

Answer: (B)

Question 74:

If for some constant ‘a’ then is

(A)

(B)

(C) Does not exist

(D)

Answer: (C)

Question 75:

If , then is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 76:

If , then is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Fill in the Blanks in Exercises 77 to 80

Question 77:

If , then _______________

Answer:

Question 78:

then _______________

Answer:

Question 79:

If then = ________________

Answer:

Question 80:

_____________________

Answer:

Developed by: