NCERT Class 11-Math՚s: Chapter – 3 Trigonometric Functions Part 16 (For CBSE, ICSE, IAS, NET, NRA 2023)

Get top class preparation for CBSE/Class-7 right from your home: get questions, notes, tests, video lectures and more- for all subjects of CBSE/Class-7.

Question 39:

Which of the following is correct?

(A)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 40:

If

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 41:

The minimum value of is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 42:

The value of is equal to

(A)

(B)

(C)

(D) None of these

Answer: (A)

Question 43:

The value of is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 44:

The value of is

(A)

(B)

(C)

(D) Not defined

Answer: (C)

Question 45:

is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 46:

The value of is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 47:

If is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)