NCERT Class 12-Mathematics: Chapter –5 Continuity and Differentiability Part 29

Get unlimited access to the best preparation resource for CBSE/Class-12 Business-Studies: fully solved questions with step-by-step explanation- practice your way to success.

Download PDF of This Page (Size: 116K)

Question 88:

If , where , then the value of the function at , so that the function is continuous at , is

(A)

(B)

(C)

(D) None of these

Answer: (A)

Question 89:

If is continuous at , then,

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 90:

Let . Then

(A) is everywhere differentiable

(B) is everywhere continuous but not differentiable at .

(C) is everywhere continuous but not differentiable at .

(D) None of these

Answer: (B)

Question 91:

If is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 92:

If is equal to

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 93:

The derivative of is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 94:

If , then is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (B)

Question 95:

The value of in Rolle’s Theorem for the function in the interval is

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 96:

For the function, the value of for mean value theorem is

(A)

(B)

(C)

(D) None of these

Answer: (B)

Developed by: