NCERT Class 12-Mathematics: Exemplar Chapter – 7 Integrals Part 13 (For CBSE, ICSE, IAS, NET, NRA 2022)

Doorsteptutor material for IMO-Level-2 Class-7 is prepared by world's top subject experts: fully solved questions with step-by-step explanation- practice your way to success, Get full length tests using official NTA interface: all topics with exact weightage, real exam experience, detailed analytics, comparison and rankings, & questions with full solutions.

Question 51:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 52:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 53:

If

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (C)

Question 54:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 55:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 56:

If

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 57:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (A)

Question 58:

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: (D)

Question 59:

________.

Answer: